3. Verbetering van schrijfvaardigheid

Een exclusief programma, waarin je in drie intensieve dagen je schrijfvaardigheid enorm verbetert.

Eerst onderzoeken we je wensen en de eisen die je functie aan je schrijfvaardigheden stelt.

Dan stellen we een programma op, waarin je drie hele dagen onder individuele begeleiding een reeks van opdrachten uitvoert. Tussen elke dag is één week, waarin je thuis ook nog verschillende teksten schrijft. De ervaring leert dat zo’n intensief programma je kan helpen om interne blokkades te overwinnen. En door het vele oefenen word je automatisch een betere schrijver.

Vooraf lever je een aantal teksten in.  Op grond daarvan maak ik een analyse van de sterke en zwakke kanten van je schrijverschap. Na afloop van het programma ontvang je opnieuw een analyse, waardoor je weet op welke fronten je vooruitgang hebt geboekt.

Voor wie?
Dit programma is vooral bedoeld voor mensen die in korte tijd betere zakelijke teksten willen leren schrijven. Het gaat dus vooral om het verbeteren van schrijfvaardigheden, en niet om het toewerken naar een concreet product.

Soms volgen mensen dit programma als onderdeel van een outplacement-traject.

Het resultaat van deze Uitgebreide Schrijfbegeleiding
– Je kunt nu teksten schrijven die concreter, levendiger en leesbaarder zijn
– Je weet beter hoe je een schrijfproces voortaan aan moet pakken
– Je krijgt meer vertrouwen in je schrijfmogelijkheden, ook al omdat je je sterke en zwakke kanten beter hebt leren kennen

Prijs
Dit pakket voor drie dagen intensieve individuele begeleiding kost 2950 euro. Over dit bedrag is geen btw verschuldigd.

Interesse? Mail! Dan kunnen we onderzoeken welk aanbod geschrikt voor je is.

Ik hanteer leveringsvoorwaarden waarin ook regels staan over geheimhouding van gegevens en een klachtenprocedure. Ik  verwerk gegevens zoals beschreven in de   Privacyverklaring VAN Tanny Dobbelaar.