2. Scherpe Schrijfcoaching: intensief op hoofdlijnen

Een beproefd concept met goede resultaten.

Ik geef je persoonlijke begeleiding bij het werken aan een nonfictie-project: een boek, essay, artikel.

Dat doe ik op mijn eigen manier: niet als een pseudo-eindredacteur die op alle slakken zout legt, maar als een schrijver met een getraind oog voor probleemstellingen, argumentatie, structuur, visie en stijl.

En als een mens die begrip heeft voor faalangst, uitstelgedrag en hinderlijke vormen van perfectionisme.

Inhoud van het pakket Scherpe Schrijfcoaching
Je krijgt:

– Een vrijblijvend telefoongesprek over je schrijfplannen. Als je daarna besluit om met mij in zee te gaan, ontvang je een factuur en een inventarisatieformulier. Na inlevering van het formulier en betaling van de factuur volgen:

– Een schriftelijke meta-analyse van een tekst, bij voorkeur van een schrijfplan of een eerste hoofdstuk. Zo krijg je inzicht in de punten waar je teksten zou kunnen verbeteren. (Zie hiervoor 1. Kort en snel)

– Een individuele workshop van 2 a 3 uur waarmee je je project stevig in de steigers zet (of twee gesprekken per skype).

– De schrijfwaaier ‘Teksten schrijven’.

– Tot drie maanden na de workshop kun je mij per mail vragen stellen over zaken rondom je schrijfproject.

De ervaring leert dat deze vorm van coaching meestal voldoende is om een boek of essay in de steigers te zetten en de grootste obstakels te overwinnen. Diverse auteurs van publieksboeken hebben hier gebruik van gemaakt.

Twijfel je tussen 1 (een korte interventie) en 2 (Scherpe Schrijfcoaching)? Dan kun je ervoor kiezen om eerst stap 1 te doen. Als die bevalt, dan volgt stap 2.

Het resultaat bij Scherpe Schrijfcoaching
– Je hebt helder zicht op de aanpak van je schrijfproject. Dat geeft zelfvertrouwen.
– Je krijgt vooral grip op de inhoud van je schrijfproject en op het perspectief van waaruit je over je onderwerp schrijft.
– Je krijgt praktische adviezen voor vermijden van je valkuilen
– Je krijgt complimenten en aanmoediging: zo houd je er zin!

Prijs
650 euro (0 procent btw, als het valt onder ‘kort beroepsonderwijs’, anders exclusief 21 procent btw).

Mocht je over een specifieke tekst al een korte en snelle interventie hebben gekregen (zie 1. Kort en snel), dan kost Scherpe Schrijfcoaching slechts 405 euro. Je hebt dan immers al de meta-analyse achter de rug en de schrijfwaaier al ontvangen.

Meer weten? Je kunt mij hierover bellen of mailen.

I

Ik hanteer leveringsvoorwaarden waarin ook regels staan over geheimhouding van gegevens en een klachtenprocedure. Ik  verwerk gegevens zoals beschreven in de   Privacyverklaring VAN Tanny Dobbelaar.