Contacten

Ik werk graag samen met collegaschrijvers, trainers, vormgevers, kunstenaars, fotografen. Hieronder een selectie van mensen die ik van harte kan aanbevelen!

Met Nicole Baars heb ik in het afgelopen jaar een trainingsproject in een grote organisatie opgezet en uitgevoerd. Dat is me erg goed bevallen.


Adrienne Norman is kunstenaar met als specialisatie portretfotografie. Met haar realiseerde ik Heftig Vel.
Ook schreef ik teksten bij haar foto’s van Amerikaanse vrouwen. Die werden gepubliceerd in Vrij Nederland.


Hellen Kooijman is journalist en radioprogrammamaker. Ik begeleidde haar boek Als het maar gezond is en assisteerde bij enkele van haar radiodocumentaires.Erik van Gameren is infographics redacteur bij NRC Handelsblad en ontwerper van deze site. Ik beveel zijn combinatie van denkkracht en creativiteit van harte aan!


Met Jolet Plomp schreef ik ooit een boekje voor uitgeverij Thema. Sindsdien vraag ik haar vaak om commentaar op  mijn projecten.


Met Leonie van den Schoor werk ik vanaf 1992 samen, eerst in de maatschap Stuk Producties, tegenwoordig in losse projecten.


Ook Marjan Slob was ooit maat van Stuk Producties, dat toen nog Persbureau Stuk heette. Met Marjan studeerde ik af in de filosofie. Tegenwoordig geven we samen trainingen. We ontwikkelen graag nieuwe, grootse plannen.


Monica Soeting ken ik van de tijd dat ze hoofdredacteur was van Surplus, later hoofdredacteur van Biografie Bulletin. Als redacteur, eerst van uitgeverij Atlas, daarna van Ambo Anthos heeft ze me zeer gestimuleerd bij het schrijven van mijn Montaigne-boek. En nog steeds denkt ze enorm mee als ik weer eens een vaag plannetje heb. Ik gun iedereen zo’n meedenker!